De ansatte i Akershus Traktor Vormsta, bak fra venstre: Olav Ree, Torleif Moe, Steffen Hammerås Krogstad, Eirik Karlson. Foran fra venstre: Lars Skjølset, Lene Vold, Kjell Lo og Tore Lo.
Alle åtte ansatte ved Akershus Traktor Vormstad er klare til å ta imot nye og gamle kunder. Bak fra venstre: Olav Ree, Torleif Moe, Steffen Hammerås Krogstad, Eirik Karlson. Foran fra venstre: Lars Skjølset, Lene Vold, Kjell Lo og Tore Lo.

Akershus Traktor åpner ny avdeling i Trøndelag

Akershus Traktor utvider med en helt ny avdeling på Vormstad i Trøndelag. Dette blir den sjuende avdelingen i fylket, og nummer 22 på landsbasis.

Publisert

Akershus Traktor ser på Orkladalen og vestover i retning Surnadal, Heim og Frøya som områder med store potensialer for deres redskaper. Dermed vil Akershus Traktor med den ferske Vormstad-avdelingen sikre salg og service i og rundt disse områdene. 

Vormstad-avdelingen vil være en fullverdig avdeling, og fører følgelig alle varene i hele Akershus Traktors portefølje. 

Fra verkstedet med totalentreprenør Meldal Byggservice representert ved daglig leder Trond Ingar Fagerli til venstre og styreleder Svein Endre Møkkelgård til høyre, sammen med medeier i Orkla Landbrukspark Torleif Moe.

Det 800 kvadratmeter store bygget ligger sentralt plassert i Vormstad, og er lett tilgjengelig for besøkende. Bygget er satt opp av Meldal Byggservice, og eies av Orkla Landbrukspark hvor Olav Ree, Torleif Moe og Bjørn Rygg står som eiere.

Den seks mål store tomten har en godt synlig fasade langs fylkesvei 65.

Bygget rommer et komplett verksted på hele 430 kvadratmeter, med både traverskran, spesialverktøy og høyt kvalifiserte mekanikere. I bygget for øvrig finner vi både butikk og delesalg, kontorer og et møterom. 

Selv om den offisielle åpningen ikke er før 23. august, så har allerede de åtte ansatte flyttet inn og tatt i bruk de helt nye lokalene på Vormstad.

Oppdatert: Åpningsdagen er flyttet til 20. september.

Powered by Labrador CMS