Du er her

Vis oss hverdagen din og du kan vinne kamerasett

Legg ut bilder merket med #bgnøttene, og bli med i konkurransen om fire trådløse fjøskameraer. Her finner du noen av bildene som er lastet opp tom. 11. desember.
Av Sesselja Bigseth
Publisert 12.12.2016 12:58

 

Nytt i år er at du kan være med på BG-nøttene på Instagram. I alle fall nesten. Vi kjører nemlig en egen konkurranse der alle som deler bilder og merker dem med #bgnøttene er med i trekningen av kamerasettet EloCam 2.0 med fire trådløse fjøskameraer med overføring via internett til smarttelefon, pc eller nettbrett.

Flere har allerede kastet seg med, som du kan se på bildene. Her er det stemningsbilder og sjakkparti, fjøsglimt og hverdagsdetaljer. Men det er slettes ikke for sent å bli med. Og vi setter ingen begrensninger. Jo flere bilder du merker med #bgnøttene, desto større blir vinnersjansen. Rikke Støkke Hagen, som står bak kontoen @rishagen, har allerede merket seg det og ligger godt an så langt. Vil du gi henne litt konkurranse, er det bare å sette i gang og knipse og tagge bildene med #bgnøttene.

Motivet velger du selv. Du kan la deg inspirere av dagens nøtt eller du kan legge ut et bilde fra hverdagen din; du kan vise fram ditt nyeste tekniske vidunder eller du kan benytte anledningen til å la oss se ansiktet ditt med en velgvalgt #fjøsfi. Du bestemmer.

Vi minner om at du må ha åpen konto for å bli med. Dette er for at vi skal kunne se bildene du tagger og dele dem med våre lesere enten her på nettsiden eller i bladet.