Du er her

Nytt Zetor-design

AGRITECHNICA: Zetor har avslørt sitt nye fremtidige traktordesign som er utviklet i samarbeid med designhuset Pininfarina.
Av Ola Tande
Publisert 11.11.2015 10:15

Zetor sikter seg inn på fremtiden med et spenstig traktordesign, utviklet av det italienske designhuset Pininfarina i Torino. 

– Det nye designet er et konsept og skal passe alle fremtidige modellserier fra Zetor. Allerede innen to år skal de minste modellseriene få det nye utseendet. I tiden fremover skal designet videreutvikles basert på tilbakemeldinger fra kunder, forklarer Adam Zert, direktør for salg og markedsføring i Zetor. 

I Zetors nye Crystal-serie finner vi motorer fra Deutz, og faktisk minner det nye utseende om traktormodeller fra nettopp Same Deutz-Fahr, med et fremoverlent panser, der grillen nærmest utgjør et overheng. Typisk italiensk. Lyktene har et hissig blikk, og led-lamper ser ut til å være brukt både fram og bak. 

Vi venter spent på de første Zetor-modellene som slippes på markedet med det nye designet, og håper det endelige resultatet ligger nært det vi har sett på Agritechnica. 

Den tsjekkiske traktorprodusenten avslører også at de i fremtiden vil utvide traktorsortimentet fra fire til seks modellserier, som strekker seg fra 50 til 200 hestekrefter.