Du er her

Nye grill-produkter fra Nortura

Nortura ruster seg til grillsesongen og frister med flere nye, spennende varianter.
Av Bo Hansen
Publisert 31.05.2019 07:26

Med det gode vårværet som har vært, er grillene allerede varme i store deler av landet. Nortura kan fortelle at det til påske ble solgt 32 tonn med Gildes nye grillribbe av nakke hos Rema 1000. Allerede denne helga kan en ny anledning by seg.

Satser på spesialpølser

Gilde har tatt konsekvensen av at nordmenn ikke lenger spiser så mange wiener- og grillpølser som før og satser nå på en helt ny serie med spesialpølser de kaller Gilde Smakspølser. Disse tar utgangspunkt i Gilde-favorittene vi kjenner igjen fra pølse-, bacon- og spekematkategorien.

I tillegg til smakspølsene utvides BIG-serien hos Gilde med to nye grillpølser med smak av chili og ost.

Av andre godbiter fra Gilde kan vi nevne ferdigmarinerte spareribs med fries og en storfeburger med hot chili.

Fjærkre med mye smak

Prior vil ikke være dårligere og kommer med flere nyheter i tillegg til de gamle slagerne som grillskiver av kalkun og kyllingfilet med tomat og urter. Men også her leker produktutviklerne i Prior med nye og spennende smakskombinasjoner.

– Kylling er kjøtt med liten egensmak og tåler derfor svært godt smakstilsetningen fra blant annet frukt. Sitron, papaya og kokos har tidligere vært populære smaksretninger og det kan man finne på kyllingprodukter i år også, sier kommunikasjonsrådgiver Cornelia Koppang Henriksen hos Nortura.

I tillegg til både asiatiskinspirerte grillspyd og kyllingpølser med paprika og chili, finner du også et godt utvalg av marinerte kalkunfilet-produkter i butikk i sommer.


En palett med noen av grillsommerens nylanseringer fra Gilde og Prior. Foto: Nortura