Du er her

Ny salgs- og produktsjef for Claas traktor

Heming Kornstad er ansatt som ny salgs- og produktsjef for Claas traktor i Norwegian Agro Machinery.
Av Ola Tande
Publisert 15.08.2018 08:50

Heming Kornstad er opprinnelig fra en gård i Trysil, men bor nå i Nannestad. Han er utdannet innen teknologiledelse, og bytter nå fra en stilling som produktsjef i A-K Maskiner til salgs- og produktsjef for Claas traktor i Norwegian Agro Machinery.

- Jeg gleder meg til å begynne i teamet til Norwegian Agro Machinery og ser fram til å bli kjent med nye kolleger, leverandører og ta fatt på nye utfordringer. Claas traktor har hatt en positiv utvikling her i landet, og mitt mål er å bidra til at den utviklingen fortsetter, og at vi når målene vi setter sammen med våre dyktige forhandlere, sier Kornstad.

I stillingen som salgs- og produktsjef blir Heming et viktig bindeledd mellom landets 25 Claas forhandlere, og fabrikken i Le Mans i Frankrike.

- Espen Syljuåsen, som hittil har hatt ansvaret for både Claas traktorer, markedsføring og kommunikasjon i Norwegian Agro Machinery, fortsetter heretter 100% med markedsføring og kommunikasjon, for å styrke markedsføringen av alle varemerker i Norwegian Agro Machinery, forteller Michael Husfeldt, administrerende direktør hos Norwegian Agro Machinery.