Du er her

Ny journalist i Bedre Gardsdrift

Bedre Gardsdrift satser friskt både på blad og på nett. Nå øker vi antall faste medarbeidere i redaksjonen fra tre til fire. Siste skudd på stammen er Magnus Østby fra Nærbø på Jæren. 
Av Bo Hansen
Publisert 01.02.2007 09:32

Magnus Østby er fra i dag, 1. februar, ansatt som journalist Bedre Gardsdrift. Han er utdanna sivilagronom i maskinlære ved Norges landbrukshøgskole og har 12 års fartstid fra Kverneland Group.

 

Fra hobby til jobb 

Fram til 2004 jobbet Østby med produktutvikling innen potet og gras hos Kverneland. De siste årene har hovedoppgaven vært IT prosjektledelse. Han har det siste året skrevet for Bedre Gardsdrift på hobbybasis. Nå blir hobbyen til levebrød.  

På god veg

Vi som skriver i Bedre Gardsdrift har som mål å holde norske bønder og landbruksentreprenører oppdatert på den tekniske utviklinga og gi nyttige tips om økonomi, driftsteknikk og mekanisering. Med Magnus på laget er vi ett skritt nærmere målet. 

Tips oss! 

Det er svært viktig for oss i Bedre Gardsdrift at dere lesere er fornøyde med det vi lager, enten det er på trykk eller på nett. Vi setter derfor stor pris på tips og innspill til hva vi kan gjøre bedre. Er det stoffområder dere savner? Bønder vi burde besøkt? Maskiner som fortjener omtale? Nøl ikke med å ta kontakt!