Du er her

Ny adm.dir i A-K maskiner

Erik Grefberg er ansatt som ny adm. direktør i A-K maskiner. Han etterfølger Hasse Iwarsson som har hatt rollen siden Gunnar Thorud ble bedt om å fratre i februar.
Av Jogeir M. Agjeld
Publisert 23.05.2016 19:34

Erik Grefberg (52) vil overta ansvaret den 12.  september etter en introduksjonsperiode som påbegynnes medio august, melder A-K maskiner i en pressemelding.
Erik Grefberg har bred ledererfaring og kommer fra stilling som direktør for Aleris Helse AS, privatmarkedet. Grefberg har tidligere hatt lederstillinger i blant annet Teres Medical Norge, Philips Healthcare Scandinavia, Ergomekanikk, Handicare og Norway Seafoods. Grefberg har en bachelor grad i business administrasjon fra Boston University samt en bachelor grad fra Humboldt State University innenfor Fisheries Biology.

– Jeg gleder meg stort til å overta stafettpinnen i A-K-maskiner og få jobbe med den videre utviklingen av et flott datterselskap innenfor Bertel O Steen-konsernet. Jeg ser frem til å bli godt kjent med de ansatte, kunder, forhandlere og samarbeidspartnere sier Grefberg.

– Erik Grefberg kan vise til meget gode resultater i alle sine lederroller, uttaler styreleder Dag J.Opedal som er glad for å ha fått han om bord. Samtidig uttrykker Opedal stor anerkjennelse til Hasse Iwarsson for innsatsen i hans periode.