Du er her

Massey Ferguson eXperience

Årets store begivenhet for alle Massey Ferguson interesserte er i gang. Under åpningen på Mære landbruksskole i Trøndelag i dag ble det presentert flere interessante nyheter.
Av Per Magne Tøsse
Publisert 21.08.2019 11:38

3700 Al endelig i Norge

En av nyhetene er Massey Ferguson 3700 Alpine serien. Vi i bedre Gardsdrift har omtalt traktoren tidligere, men dette er første gangen vi ser den på norsk jord. De nye traktorene har et høyt utstyrsnivå, og Gard Molvig hos Eikmaskin merker allerede stor interesse for den nye serien. Vi har benyttet anledningen til å prøvekjøre traktoren, og du kan lese mer om den i neste nummer av Bedre Gardsdrift. Den nye serien er med i kåringen av Tractor of the year 2020.

Nye rundballepresser

Massey Ferguson presenterer også de nye rundballepressene under MF eXperience. På Mære fikk vi se ei Massey Ferguson 4160 variabelkammerpresse med pakker. I følge Eikmaskin vil det bli mulighet til å se både denne, og den nye fastkammerpressa ved neste stopp på Hedmarken landbrukspark neste uke.

7700 oppgradert

De større traktorene i 7700 serien har fått nye motorer, og ny Datatronic V betjening. Vi har omtalt nyhetene tidligere, og de første traktorene er nå klare for levering i Norge. Ole Jakob Rustad i Eikmaskin forteller at de opplever økt interesse for større traktorer, og den nye 7726 S med 260 hestekrefter har blitt en av de mest solgte modellene det siste året.