Du er her

Landkreditt lanserer ny bank-app

Landkreditt Bank har lansert en ny mobilbank tilpasset smarttelefonens berøringsskjerm. Pek, dra og slipp og penger fyker fra en konto til en annen eller du kan velge å betale e-fakturaen. Alt uten kodebrikke.
Av Bo Hansen
Publisert 26.09.2011 12:00

 

Ingunn Granaasen i Landkreditt Bank slår et slag for mobilbanken. Foto: Bjørn H. Stuedal

Brukervennligheten gjør enorme framskritt, mens sikkerheten fortsatt er ivaretatt, bedyrer Ingunn Granaasen i Landkreditt Bank.


Kundene er allerede ”hekta”

- Med mobilbank tar du banken med deg der du er. Den nye løsningen er så enkel å bruke at du kan utføre banktjenestene mens du venter på grønn mann eller står i kassakø. Du kan overføre penger til datteren din som skal på kino, eller du kan sperre kortet og sjekke saldo.

I august sjekket våre mobilbankkunder saldoen hele tre ganger i snitt hver uke. Dette viser at mobilbankkundene allerede er hekta, og at det er viktig å utvikle produktet videre, sier Granaasen.


Tre ganger raskere

Har du med sikkerhetskodebrikken kan du hente ut pin-koden til bankkortet ditt, betale vanlige fakturaer eller endre regionsperren. Du har med andre ord de viktigste funksjonene fra nettbanken. Men den nye mobilbanken er enda enklere å bruke og mye raskere påstår Granaasen.

– Brukertester viser at tjenester som overføring mellom egne konti og betaling av regninger går mer enn tre ganger så raskt ved bruk av den nye mobilbanken som i tradisjonelle nettbanker.

¬