Du er her

Framgang og oppjustering

Gardsdrift.no har stadig stigende besøkstall. Nå gjør vi nettsida enda bedre, og gir deg nettadressen til alle landets banker.
Av Anonym
Publisert 01.12.1999 12:00

Som du kanskje legger merke til, har vi gjort noen justeringer på nettsida vår. Gardsdrift.no har fått en egen logo, som du også vil se i Bedre Gardsdrift når vi har artikler i bladet med tilleggsstoff på nettet.

Rydding i artikkelarkivet
Artikkelarkivet er utvidet, og vi har lagt inn noen nye kategorier.
Under "Kjekt å ha" finner du stort sett ting du kan laste ned, som avtaleforslag, enkle rekneark eller oversikter. Et eksempel er traktoroversikten vår, der du kan velge traktorer fra lister som er sortert etter vekt, pris, effekt osv.
Med "Planteproduksjon" vil vi markere at vi ikke bare skriver om stål. Her finner du tips om driftsteknikk, nye metoder eller vurderinger av økonomiske spørsmål rundt planteproduksjonen. "Øk. & adm." er den gamle kategorien Økonomi, men som bonde vet du at kontorarbeidet handler om mer enn rekneskap og penger. Her finner du artikler som kan være til hjelp i jobben som administrerende direktør for din egen bedrift.

Enda flere pekere
Den omfattende pekersamlinga Ut i verden er utvidet ytterligere med over 175 nye adresser. Nye kategorier er "Finans" og "Messer". Sistnevnte viser til nettsteder for alle vesentlige norske og utenlandske utstillinger.
"Finans" gir deg Norges kanskje største og mest komplette samling av nettadresser til banker. Du finner også forsikringsselskaper, andre finansinstitusjoner og nettsteder som handler om økonomi. Utplasseringselev Marianne Opsahl har lagt ut storparten av de nye pekerne. Med dette kan vi med stolthet melde at Ut i verden til sammen har mellom 800 og 900 pekere som er aktuelle for landbruket. En tilsvarende samling finner du ikke noe annet sted.

Ryddigere framsideNå skal det bli enda lettere å finne det du ser etter på framsida. Vi har kuttet ned antall saker som vises, slik at sida lastes raskere. Omtalen av siste nummer får egen plass. Det samme med konkurransen, som er et fast innslag på gardsdrift.no

Økende popularitetGardsdrift.no er den største frittstående nettsida for norske bønder. Vi er alene om å skrive om landbruksteknikk på nettet. Antallet brukere stiger stadig, og det siste halvåret er det stadig satt nye besøksrekorder.