Redusert turtall ved transport reduserer støy og dieselforbruk.
Om ønskelig kan traktoren leveres med lasterbraketter og tilhørende hydraulikk fra fabrikk.

Farmall C oppgraderes

Ny konstantturtallsfunksjon, sterkere hydraulikk og multispak er noen av endringene på Case IH Farmall C.

Publisert

Farmall C er hjertet i Case IH Farmall-familien, med de enkle Farmall A-modellene på ene siden og U-Pro, nå Luxxum, på den andre siden. Farmall C består av fire modeller fra 85 til 115 hk.

Sterkere trepunk

På modeller med 24 x 24 transmisjon og fronthydraulikk får du nå en variant av den kjente Multicontrolleren som tilleggsutstyr. I tillegg får hovedgirspaken knapper for betjening av hurtiggir (to gir), kløtsj og trepunkt. 

Dersom traktoren har fronthydraulikk, kan føreren velge om knappene skal betjene framre eller bakre trepunkt. Når vi først er inne på trepunkten, så er den blitt 19 prosent sterkere og løfter nå 4000 kg.

Bruker mindre diesel

Motorstyringen er også fornyet. Topphastigheten på 40 km/h oppnås nå ved 2000 o/min mens den var 2300 o/min tidligere. Resultatet skal være mindre drivstofforbruk og støy. Som tilleggsutyr kan du nå få mulighet til å lagre to motorturtall, som holdes konstant uavhengig av belastningen.

I enden av drivlinja finner vi kraftuttaket, som har fått et ekstra turtall. Mens du på dagens modeller må velge mellom 540/540E og 540/1000, kan de nye spesifiseres med alle tre alternative.

Powered by Labrador CMS