Slik svarte dere om handsfree

I går spurte vi dere om dere bruker handsfree i traktoren. Her er svarene.

Publisert

De fleste har svart at de alltid bruker handsfree i traktoren. Så mange som 138 av 250 som har svart, sier de alltid benytter handsfree. Det utgjør omlag 55 prosent, altså godt over halvparten.

Få velger bort bruk

I tillegg er det ti som svarer at de bruker handsfree, men kun langs offentlig vei. Ytterligere 38 har svart at de bruker det i blant. Til sammen utgjør de to gruppene rundt 19 prosent.

51, eller rundt 20 prosent, svarer at de ikke har handsfree-funksjon. Og til slutt svarer fem prosent (13 stykker) at de har handsfree-funksjon, men velger å ikke bruke den.

Fornuftige lesere?

Det er altså om lag 25 prosent av gardsdrift.no sine lesere som aldri bruker handsfree. De fleste bruker det derimot alltid, og 75 prosent bruker det alltid eller iblant. Det er i sterk kontrast til meldingen som kom i går, om at kun en av tre bønder har utstyr for håndfri mobilbruk montert i traktoren.

De kan selvsagt skyldes at Bedre Gardsdrift har lesere som er mer opptatt av trafikksikkerhet enn andre, og det liker vi gjerne å tro. Men sannnsynligvis er nok årsaken heller at leserne bruker handsfree, men ikke nødvendigvis utstyr som er fastmontert i traktoren, slik gårsdagens melding handlet om.

Powered by Labrador CMS