Toty Best Utility-kandidatene er klare

I denne klassen finner vi de modellene som kanskje er mest interessante for oss nordmenn

Publisert

Klassen Best Utility inneholder traktorer med minimum 75 hestekrefter, og ei maksimal tillatt totalvekt på 8900 kg. Årets kåring har fem traktorer i denne klassen. Noen er kjent fra før, men to traktorer er helt nye. De er så rykende ferske at vi ikke kan omtale detaljene enda. Detaljene vil komme etter hvert. Her er de nominerte:

Armatrac 1004 Lux CRD

Tyrkiske Armatrac er med i kåringen for første gang. De har produsert traktorer siden 2003, og modellen 1004 har en firesylindret motor fra Perkins.

Case IH Vestrum 130 CVX

Denne traktoren er kjent fra før, og mange ruller allerede i Norge. Den har firesylindra motor på 130 hestekrefter og trinnløs girkasse.

Kubota M6142

Den nye M6002 serien fra Kubota ble presentert i februar. Den passer godt inn i Utility-klassen, og er en godt egnet frontlastertraktor.

Fendt (hemmelig modell)

Fendt holder kortene tett til brystet og kommer ikke til å røpe detaljene om sin kandidat før til høsten. Vi vet likevel at dette er en traktor som vil passe på Vestlandet og på mindre gardsbruk. Følg med for mer detaljer senere.

Valtra (hemmelig modell)

Valtra har også spennede nyheter på gang. Modellen de har meldt inn til kåringen er hentet fra en helt ny serie, men de ønsker heller ikke å gå ut med detaljer før til høsten.