Tine vil gjerne at du skjenker dem gjenstander knyttet til norsk mjølkeproduksjon. Det behøver ikke nødvendigvis være teknisk utstyr. Alt er av interesse. Foto: Kjell J. Merok

Etterlyser historiske gjenstander med video

Tine ønsker å vise fram historien til norsk mjølkeproduksjon på sitt nye hovedkontor. Til det trenger de din hjelp.

Publisert

Neste år flytter Tine hovedkontoret sitt fra Grønland i Oslo sentrum til Kalbakken i Groruddalen. Der ønsker de å samle flere gjenstander som kan fortelle historien til norsk mjølkeproduksjon. Tine er godt forspent med gjenstander som sier noe om norsk meierihistorie, men har store hull når det gjelder norsk mjølkeproduksjon. Det er her du kommer inn i bildet.

Historien bak er viktig

Du skal ikke på død og liv tenke at det må være teknisk utstyr. Alt som har med mjølkeproduksjonen har interesse; et bilde, ei skje, en mjølkekrakk eller et fjøsforkle. Og minst like viktig som gjenstanden, er historien bak. Hva ble gjenstanden brukt til og hvilken betydning hadde den for garden?

Det kan vanke premie!

Du må sjølsagt være villig til å skjenke gjenstanden til Tine. De som er så heldige å få sin gjenstand utstilt, er med i trekninga av et reisegavekort til en verdi av 5000 kroner.

I første omgang kan du sende et bilde av gjenstanden og legge ved noen setninger om den til: historiske.gjenstander@tine.no

Powered by Labrador CMS