Bedre Gardsdrift 2/2016

Bedre Gardsdrift 2/2016 er levert Posten. Denne gangen har vi gitt rikelig plass til ergonomi og test av førerhytter.

Publisert

Nok en gang byr Norges største og eneste frittstående landbruksblad på en allsidig miks med nyttig og jordnært fagstoff for bønder og landbruksinteresserte.

Stadig flere tilbringer stadig flere timer i traktorhytta. Men er alt bedre enn før, og er hyttene like godt tilpasset små og store personer? Fysioterapeut Marit Kloset oppforder traktorkunder til å legge mer vekt på god ergonomi når det skal handles traktor. Våre tyske kollegaer i Profi har sett på den praktiske biten på ni ulike førerhytter. Konklusjonen får du i bladet, men vi kan allerede nå avsløre at hvis du er vesentlig lavere eller høyere enn normalen, eller har store føtter, så er det flere kjente traktormerker du bør holde deg unna hvis komfort og ergonomi er viktig.

I tillegg til mange sider om førerhytter og ergonomi, kan du blant annet lese om familieoverdragelse av landbrukseiendom, traktorjekk, montering av DAB-radio, frisk storfe-satsning i Vindafjord, Agco-traktorer med lav vognkort-effekt, fjellandbruk, gardssalg på Island, rughvete og bønder med egen lift.

Bedre Gardsdrift er et blad i vekst, med 17 628 abonnenter (Fagpressens opplagskontroll). Bladet kommer ut 10 ganger i året og vi legger vekt på å gi leserne lettfattelige og nyttige fagartikler om landbruk og teknikk. Vi tilbyr også landbruksinteresserte Norges største landbruksfaglige debattforum og en nettbasert og søkbar traktoroversikt med spesifikasjoner på praktisk talt alle traktorer som er solgt i Norge siste 10 år. Et årsabonnement koster kun 625 kroner og kan selvfølgelig utgiftsføres. Abbonnemenet bestiller du enklest her.

Powered by Labrador CMS