Vurderer du solenergi på garden?

16. mars kan du høre Hans Arild Grøndalen(bildet) snakke om sine erfaringer med solenergi på et informasjonsmøte i Elverum og på Campus Evenstad.

Publisert

Hans Arild Grøndalen har installert både et solcelle- og solfanger-anlegg på garden i Nes, Akershus (se Bedre Gardsdrift 6/2016). Den 16. mars deler han sine erfaringer på to informasjonsmøter. Om morgenen fra kl. 10.00 til 13.00 på Campus Evenstad (Stor-Elvdal) og om kvelden kl. 18.00 til 21.00 på kommunehuset Folkvang i Elverum.

Foruten Grøndalen kan du høre Norges Bondelags visjon for solenergi i landbruket og lederen for Norsk solenergiforening, Ragnhild Bjelland-Hanley, snakke om muligheter og tekniske løsninger. Per Anders Westgaard forteller om solcelleanlegget på Evenstad og Andreas Rosendahl Simonsen fra Eidsiva Nett om samarbeid med nettselskaper. Til slutt får du høre om mulige støtteordninger ved Trond Husan i Innovasjon Norge.

Møtet er gratis, men det kreves at du melder deg på innen 15. mars. Det gjør du ved å sende e-post til: egb@stor-elvdal.kommune.no eller alf.kristian@ensamb.no

Markér også hvilket arrangement du vil delta på.

Bak dette seminaret om solenergi i landbruket står Norsk solenergiforening, Norges Vel, eco INSIDE/Interreg Sverige-Norge, Fylkesmannen i Hedmark og Regionrådet for Sør-Østerdal.

Powered by Labrador CMS