Anne Myrvoll regner med at sjåførene vil la henne ha den rosa traktoren i fred. Her er hun flankert av barna Hans Mathias (6 år) og Amalie (10 år).

Rosa traktor for rosa sløyfe

Anne Myrvoll fra Maridalen i Oslo bestilte en rosa traktor for å få ha den for seg selv. Forhandleren Akershus Traktor donerte da 10 000 kroner til brystkreftaksjonen.

Publisert

-Vi har 12 traktorer i firmaet, og gutta er raske til å stikke av med det nyeste og fineste utstyret. Skulle jeg få min «egen» traktor som jeg kunne ha i fred for gutta, så tenkte jeg det var smart å kjøpe en i rosa farge, sier Anne Myrvoll. Hun måtte plutselig overta ansvaret for familieforetaket da hennes far døde av kreft i april. Med base på Oslo kommunes gård i Maridalen driver Arnt Myrvoll AS med anleggskjøring og vegvedlikehold i Osloområdet. Myrvoll driver også drøyt 1000 dekar korn- og grasmark i Oslo og Østfold. Den lett feminine traktoren er en Valtra N103 H5, som skal gå i blant annet grasslått og håndtering av hestefôr.


Uvanlig fargevalg

Valtra har hatt mulighet for å velge farge på traktoren i snart 30 år, men akkurat rosa har ikke vært blant standardfargene. Selger Olav Fagerås hos Akershus Traktor fikk imidlertid bestilt traktoren i rosa utgave fra fabrikken. Ettersom oktober er kjent som rosa sløyfe-måneden med fokus på brystkreft passet det ypperlig for Akershus Traktor å støtte kreftsaken med en gavesjekk på 10 000 kroner. Traktoren ble overlevert til familien Myrvoll på Akershus Traktors messe i Leto-hallen, der Anne Marie Ramstad tok imot gavesjekken på vegne av brystkreftforeningen. Hun fortalte at brystkreft også kan ramme menn, og at det er 100 tilfeller av det hvert år bare i Akershus fylke.

Salgssjef Tom Erik Eie og selger Olav Fagerås fra Akershus Traktor overleverte Valtraen til Anne Myrvold. Anne Marie Ramstad fra brystkreftforeningen tok imot gavesjekken på 10 000 kroner.
Powered by Labrador CMS