New Holland T7.270
New Holland T7.270

Alt om de nye traktorene fra New Holland - T7 og T8 

Landbruksjournalister fra hele verden har vært i Italia for å se og prøve nye New Holland T7 og T8 i praktisk arbeid for første gang. Se video fra prøvekjøringen her.

Publisert

New Holland T7 og T8 med Steg4/Tier4 motorer ble lansert på Sima i februar. Nå er traktorene i produksjon, og nærmere 100 journalister fra hele verden var fløyet inn til Torino, for å se og prøve nyhetene. Siden vi har omtalt traktorene før, nøyer vi oss med et sammendrag av de viktigste nyhetene her.

Se video av traktorene i arbeid

Både T7 og T8 har fått nye Steg4/Tier4 motorer. T7 har også fått en ny og mer brukervennlig vendeteigsautomatikk, hvor du kan spille inn sekvenser eller programmere dem. Traktorene har også fått større skjerm. 

New Holland T7 har fått ny front for bedre kjøling.
New Holland T7 har fått ny front for bedre kjøling.

Utvendig har T7 fått nytt panser og nytt hyttetak. Det nye panseret der grillen er trukket bakover, skal bidra til bedre kjøling. I det nye hyttetaket finner vi nye leg-arbeidslys med en lysstyrke på 31 000 lumen, fem ganger mer enn forrige modell. 

New Holland T7 har også Isobus 3. Det gjør det mulig for redskapene å styrke utvalgte traktorfunksjoner, som framdriftshastigheten. 

Beltetraktor

Den største nyheten på New Holland T8 er belter bak, kalt SmartTrax. Dette er akkurat samme løsning som Case IH Magnum fikk i fjor. Beltene skal gi økt trekkraft på jordet, og kan ikke ettermonteres.

New Holland tilbyr nå også belter bak fra fabrikk, her montert på en T8.435 AutoCommand.
New Holland tilbyr nå også belter bak fra fabrikk, her montert på en T8.435 AutoCommand.

New Holland T9

T9.565 er den største ruggen fra New Holland, og som modellbetegnelsen avslører har den en maks effekt på 565 hk. Markedet i Europa er begrenset, men New Holland har allikevel tatt seg bryet med å lage en Europeiske versjon. Den skiller seg fra den amerikanske originalen ved at den har standard akslinger og liggende eksosrør. 

Du blir liten ved siden av storebror i New Holland T9-serien har 565 hk og 2,15 meter høye dekk.
Storebror i New Holland T9-serien har 565 hk og 2,15 meter høye dekk.

Vel så imponerende som selve traktoren, er dekkene. For å kunne overføre effekten til bakken gjennom fire hjul, har Michelin utviklet et dekk med dimensjonen 900/65 R46. Det tilsvarer en diameter på hele 2,15 meter.

Powered by Labrador CMS