Ny smalere One2Feed

Danske One2feed har laget en smalere Mix 3 DRLF. Den nye versjonen blir utstilt på Agrovisjon

Publisert

Den nye varianten fungerer greit på forbrett ned til 140 cm. bredde. Høyden under skinna kan være helt ned til 190cm. Dermed er dette en mikser som vil passe godt inn i mange eldre norske fjøs.

Mye rustfritt

One2Feed er en mikser med rustfritt stål både i de to blandeskruene, og selve karet. Vogna går på to skinner, og blir styrt automatisk av One2Feeds eget program TermViewer. Den nye modellen har fått lengre og kraftigere kniver. -Vi ser at grovfor med lange strå skaper problemer. Derfor er god kutting viktig, sier salgsleder Dennis Hansen hos One2Feed.

To nye i Trøndelag

Den nye smale vogna er allerede i drift i Trøndelag. Orkla samdrift i Rennebu er en av de som har valgt den nye vogna. -Vi er godt fornøyd så langt. Det er enkelt å justere, og holde oversikt over fôringa med TermViewer, sier de.

Også på andre siden av jorda

Salgssjef Dennis Hansen forteller at de har levert mange anlegg i Japan. Her er det ikke uvanlig at et melkebruk har mellom 150 og 500 kyr. Enkelte har opp imot 1000 kyr. Japanske bønder fremhever også de gode kutteegenskapene til One2Feed ifølge Hansen