Det blir bra vektfordeling med en fronttank.
Det blir bra vektfordeling med en fronttank.

Pöttinger med sammenleggbar Aerosem

Fra november i år blir Aerosem FDD 4 og 5 meter tilgjengelig i sammenleggbar versjon.

Publisert

Aerosem FDD er ei pneumatisk såmaskin med fronttank fra Pöttinger. Under utviklinga av de sammenleggbare maskinene har Pöttinger lagt stor vekt på at det skal være enkelt å stille inn arbeidsdybde, labbetrykk og såmengde.

Skållabbene på maskina har en diameter på 30 cm. Trykket på disse blir mekanisk justert, men hydraulisk justering fås som ekstrautstyr. Aerosem FDD kan kjøres både med ut uten rotorharv. Kjører du med rotorharv får du en såkombinasjon. Rotorharva er utformet slik at selve såmaskina havner nærme bakakslingen på traktoren. Til og frakopling av rotorharva skjer på få minutter ifølge produsenten.

Fronttanken er utstyrt med et lufttett lokk for å sikre en nøyaktig såmengde. Tanken er tilgjengelig i to størrelser, en på 1700 liter og en på 2300 liter. Fronttanken er utstyrt med en plattform, som forenkler fylling og rengjøring. Med den nye fronttanken har du mulighet til å kjøre gjødsel og såfrø samtidig. Vi må også nevne at du på den mest avanserte utgaven av Aerosem kan sette opp sprøytespor direkte fra terminalen.

Powered by Labrador CMS