Isobus for alle

Reichhardt Iso Fit byr på ettermontert Isobus for alle, uansett traktormerke.

Publisert

Iso Fit fra Reichhardt kan bygges ut etter behov, og grunnpakken består av et kabelsett med Isobus-tilkopling på bakstussen og i hytta. For komplett sett må du i tillegg ha en Isobus-terminal, eksempelvis Reichhardts egen terminal, eller tilsvarende ISO-VT terminal (ISO 11783) fra andre produsenter. Overføring av data fra maskinstyringen på traktoren til Isobus-terminalen krever i tillegg en modul som kalles T-ECU, og som gir informasjon om fremdrifts- og kraftuttakshastighet og høyden på løftearmer. Videre kan systemet utvides med et kabelsett som gir Isobus-tilkopling i front.

Reichhardt tilbyr to ulike joysticker. De har ulik utforming og plassering av knapper og brytere, alt etter hva som passer best til redskapene du skal betjene. Systemet kan også bygges ut med signaler fra GPS via Iso Fit Receiver Adapter. Da kan du få fullt utbytte av funksjoner som seksjonskontroll på en kunstgjødselspreder eller åkersprøyte.

Med en modul som kalles Iso Flex kan du bruke et nettbrett, smarttelefon eller pc som Isobus-terminal i traktorhytta. Enheten som brukes må ha WiFi-antenne. Iso Flex modulen sender data via WiFi til en server, og overfører samtidig informasjon trådløst til nettbrettet eller smarttelefonen du bruker som terminal.