Høytrykksvaskere

BRUKERUNDERSØKELSE: Del dine erfaringer med høytrykksvaskere til nytte for andre lesere av Bedre Gardsdrift.

Publisert

Mange er akkurat ferdige eller skal snart starte på fjøsvasken. Andre har stått time etter time og vaska maskiner og redskaper etter våronna. Nå kan dine erfaringer komme til nytte for andre lesere av Bedre Gardsdrift. I brukerundersøkelsen denne gangen spør vi om høytrykksvaskere, både kaldtvannsvaskere og varmtvannsvaskere, én-fas eller tre-fas.

Hva fungerer bra, hva kunne vært bedre?

Høytrykksvaskere finner vi på nesten hver en gard, i forskjellige størrelser og varianter, med og uten varmtvann, og i forskjellige prisklasser. Er høytrykksvaskeren enkel i bruk, er det god ergonomi på pistolgrep, lanser og betjening? Svarer kapasitet, vanntrykk- og mengde til forventningene? Er slangen enkel å håndtere, lar den seg kveile og er hjulene slik at vaskeren er enkel å flytte? Husk, din erfaring er viktig for mange, og svar på slike spørs- mål gjør at Bedre Gardsdrifts lesere er bedre rustet når de skal ut å kjøpe ny høytrykksvasker.

Slik svarer du:

Fyll inn feltene nedover i denne saken. Alle som oppgir fullt navn og adresse er med i trekningen om Bedre Gardsdrifts eksklusive Leathermankniv og 4 x 5 flaxlodd.