De minste vognene i Premuim PLus serien har enkel aksel, og rommer 7 kubikk
De minste vognene i Premuim PLus serien har enkel aksel, og rommer 7 kubikk

Nye vakuumvogner med mer utstyr

Slurry Kat har blant annet lagt vekt på sikkerhet og vekt under utvikling av den nye serien.

Publisert

Premium Plus serien fra Slurry Kat består av vogner fra 7 til 25 kubikk. Det gjør de interessante også for oss nordmenn. Mange av forbedringene som kommer nå er allerede omtalt tidligere i 2020. Fornyingen innebærer også noen ekstra nyheter.

Grovere hjulnav

Hele serien får hjulnav med 150mm aksel. Bredden på bremsebelegget er økt til 180 mm og bremsesylinderen er plassert utenfor navet. Armen har automatisk justering for å kompensere for slitasje, og de nye vognene har fått et bremsesystem med lastkjenning som standard utstyr.

Raskere lasting

De nye høyhastighets kompressorene har innebygd slurekobling på akselen og automatisk justering på smøreoljen. Kapasiteten på overtrykksventilen er også økt for å gi bedre gjennomstrømning. Alle vognene i serien får også et spylbart nivåglass i fronten som dekker nesten hele høyden av tanken. Det er mulighet til å få ei høgkapasitets kobling på toppen av vogna for hurtigfylling hvis du ønsker.

Mer utstyr

Den nye lasteroboten har bare halve vekta ifølge Slurry Kat
Den nye lasteroboten har bare halve vekta ifølge Slurry Kat

Det fjæra draget har i følge Slurry Kat fått en oppgradering. Det samme gjelder også opphenget bak på vogna. Dette har fått en ny utforming som skal gi mer fleksibilitet til å kunne ettermontere forskjellige spredebommer og nedfellere. Premium Plus serien får også en enkel lasterobot som tilleggsutstyr. Den skal være 46 prosent lettere enn forgjengeren.

Powered by Labrador CMS