Med møkk i kroken

Moi kan levere spesialbygde gjødseltanker for krokløft.

Publisert

Tankene er de samme som på RX-vognene, og den største tar 18 000 liter. Hittil har Moi lever noen få krokløfttanker. De enkleste har slusekraner for å tappe møkk, men det er også mulig å få spesialløsninger med forskjellige pumper for de som måtte ønske det.

Skaper muligheter

Bruk av krokløft åpner for å kunne tenke nytt. Mange gardbrukere har allerede en krokløfthenger for traktoren, og noen har tilgang på lastebil med krok. Du kan for eksempel også leie inn frakting av møkk til eksterne lager. Det er koster tross alt færre kroner å kjøpe tanken, uten å samtidig måtte kjøpe resten av lastebilen

Velg utstyr selv

Pumpe og lastesystem er plassert bakerst
Pumpe og lastesystem er plassert bakerst

Tønnes Oksefjell hos Moi forteller at de kan levere hydraulisk drevne pumper fra Harsø med en kapasitet på 15-20 000 liter/min. Drifta kommer fra hydraulikkpumpa på enten lastebilen, eller eventuelt traktoren. Moi leverer også et svingbart lasterør med en diameter på åtte tommer.

Sammen med slangespreder?

Hvis du har andre ønsker og ideer er Moi åpen for å skreddersy løsninger. De største tankene vil kanskje egne seg godt som buffertank på jordekanten, mens du sender en letter traktor ut på jorda med slangesprederen? Her er det bare å la fantasien løpe løpsk!

Powered by Labrador CMS