Kjøper du ny Strautmann fullfôrvogn har du mulighet til seks år garanti
Kjøper du ny Strautmann fullfôrvogn har du mulighet til seks år garanti

Garanterer seks år

Aase landbruk tilbyr utvidet garanti for Strautmann fullfôrvogner.

Publisert

Traktordrevne fullforvogner egner seg godt som rundballekuttere, men de har en tendens til å bli raskt utslitt. Aase Landbruk har levert vogner fra Strautmann i tre år, etter at de tok over etter Lena maskin.

Gode erfaringer

Erlend Haugland forteller at de kjøpte inne et ganske stort lager av deler for tre år siden. Det ligger stort sett urørt fortsatt. Han forteller at vognene fra Strautmann har blandeskruer med 20 mm godstykkelse. Det skal være blant de beste i klassen. Derfor lanserer Aase Landbruk en egen norsk garanti på fullforvognene fra Tyskland.

Seks år

Den nye garantien gjelder i seks år. De to første får du dekt 100 prosent, og de neste årene reduseres dekningen med 20 prosent hvert år. Det vil si at det siste året får du dekt 40 prosent ved havari. En av forutsetningene er at Aase Landbruk utfører en årlig service på vogna.

Alle skal få

Haugland forteller at de også ønsker å tilby denne avtalen til de som allerede har kjøpt vogn de tre siste årene. Ordningen gjelder kun vogner levert av Aase Landbruk, og ved eierskifte følger garantien vogna, forutsatt at forhandleren blir skriftlig informert om eierskiftet.

Powered by Labrador CMS