Frosta Innkjøpslag forhandler 7Sense

Frosta Innkjøpslag og 7Sense har nylig inngått en forhandleravtale som dekker Trøndelag, Helgeland og Nord-Møre.

Publisert

I en pressemelding leser vi at dette er den første forhandleravtalen for 7Sense, og at avtalen understreker at Frosta Innkjøpslag satser på å bli en komplett leverandør av teknologi til landbruket i regionen.

– Med dette går startskuddet for «Nye Frosta Innkjøpslag». Det markerer også starten på en reise hvor Innkjøpslaget går fra å være en lokal til en regional leverandør av produkter og tjenester. Vi er veldig fornøyd med å kunne signere denne avtalen med 7Sense, som har opparbeidet seg en solid posisjon som leverandør og bidragsyter til norsk landbruk, sier Gunnar Frost, daglig leder i Frosta Innkjøpslag.

– Frosta Innkjøpslag representerer de samme verdiene som oss, både når det gjelder kompetanse, kvalitet, respekt for fag, personlig service og tilstedeværelse. Vi har lenge lett etter en partner som kan ivareta våre produkter og tjenester på en god måte, og mener å ha funnet den perfekte partneren i Frosta Innkjøpslag. Dette er faktisk den første partneren vi «tør» slippe våre produkter til, sier Max J. Tangen, daglig leder i 7Sense Products.

Det nye samarbeidet markeres torsdag 22/3 med en fagdag på Frosta. Alle som har lager, kjøler og veksthus er invitert. På programmet står foredrag om lagring, kjøling og viktigheten av kontroll og kundeerfaringer.