Modellene i den nye frontlasterserien er 543M, 603M, 623M og 643M.
Modellene i den nye frontlasterserien er 543M, 603M, 623M og 643M.

John Deere med nye frontlastere

Den nye frontlaster-serien fra John Deere passer traktorer opp til 155 hk.

Publisert

Frontlasterne er noe enklere bygd og skal være 20 prosent lettere enn lasterne i R-serien, som ble lansert i 2015. Den nye M-serien skal være et rimeligere alternativ og er utviklet for de som trenger en allsidig og lett frontlaster.

Passer om hverandre

Det er fire modeller i M-serien. Den minste modellen løfter 1450 kg og har maks løftehøyde på 3,7 meter, mens den største modellen løfter 1880 kg opp til 4,3 meter. Alle fire kan utstyres med demping. Tverrbjelken på lasterarmen er slank, og det gir god sikt framover mot redskapene. I tillegg er slanger og rør innebygd. Det er også verdt å merke seg at lasterarmen på M-serien går over ens med brakettene på frontlasterne i R-serien. Da står du friere til å bruke samme lasterarmen på forskjellige traktorer.

God tilgang

Det er lagt vekt på at frontlasteren ikke skal hindre tilgang til viktige servicepunkter, og at både pendling og styring kan ha fullt utslag, selv om traktoren har frontlaster. M-serien passer John Deere 5M, 5R og opp til modell 6155 i 6M og 6R-serien. Frontlasterne er foreløpig kun tilgjengelig med Euro-feste.

Powered by Labrador CMS