Sven-Åge Myrvang blir markedssjef i CF Maskin. Foto: Hans Degerdal.
Sven-Åge Myrvang blir markedssjef i CF Maskin. Foto: Hans Degerdal.

Fra Redskapsringen til CF Maskin

Sven-Åge Myrvang forlater sjefsjobben i Redskapsringen SA til fordel for en nyopprettet stilling som markedssjef i CF Maskin.

Publisert

- Vi har vokst fort, og føler at vi har blitt av en slik størrelse at vi trenger en kapasitet som Sven-Åge, uttaler Frank Karling, daglig leder for CF maskin.

Etter at CF Maskin gikk inn med eierinteresser i Østfold Traktor har omsetningen økt til over 180 millioner kroner i årlig.

- Vi trenger en person i en overordna rolle med en kombinasjon av ledelse, salg- og markedsansvar. En som kan se hvordan vi skal tilpasse butikkene våre slik at vi kan dra synergieffekter av hverandre. En som kan definere markedet og gi innspill til hva som skal være vårt satsningsområde i fremtiden, forklarer Karling i en pressemelding.

Karling mener Sven-Åge Myrvang er rett mann til denne oppgaven, etter mange års erfaring i bransjen. Myrvang har siden 2010 vært daglig leder for Redskapsringen SA, før det har han vært innom både Sigurd Hesselberg, Felleskjøpet Maskin BA og Reinhardt Maskin AS.

Sven-Åge Myrvang uttaler at han ser at oppgavene i Østfold Traktor og CF Maskin er mange og gleder seg til å ta fatt på struktureringen i selskapene for å møte den effektiviseringen som forventes av leverandører i fremtiden.

- Dette skal vi få til, men vil samtidig ha fokus på at servicegraden til kundene opprettholdes/forbedres, sier Myrvang.