Felleskjøpet Rogaland Agders maskinsenter på Klepp er strategisk plassert ved RV44.
Tomta som nå opparbeides skal blant annet inneholde en ny brukthall.

Større maskinsenter på Klepp

Felleskjøpet Rogaland Agder utvider maskinsentert på Klepp. Når utvidelsen er ferdig vil maskinsenteret disponere 33 dekar, hvorav 7,5 dekar er under tak.

Publisert

Maskinsenteret på Klepp ble bygget for 10 år siden, og var da Norges største og eneste maskinsenter av sitt slag. I ettertid har FKRA bygd tilsvarende maskinsentre i Kristiansand og Haugesund. Nå er tiden inne for å oppgradere hovedbølet på Jæren og gi bedre plass til både folk og maskiner.

- Felleskjøpet Rogaland Agder ønsker å skape et komplett senter som huser alle tjenester og varer som vi har å tilby, og det er ikke få - enten kunden er bonde, annen næringsdrivende eller privatperson, opplyser maskindirektør Hallvard Vikeså.

Det nye senteret vil få ny butikk og ny bruktavdeling. Noe av lærdommen de tar med seg fra Kristiansand og Haugesund, er et klart skille mellom butikkdelen og maskindelen. Dermed skal du slippe å stå i kø blant privatkunder med kattemat i handlekurven når du selv tripper etter reservedeler til slåmaskina.

FKRA vil også flytte sine fôrkonsulenter fra Stavanger til Klepp. Butikken vil også medføre behov for flere folk, og FKRA opplyser om at antall ansatte på Klepp vil øke fra 50 til 60 personer. Det var tidligere snakk om at Felleskjøpets butikk på Bryne skulle legges ned når den nye står ferdig på Klepp. Det skjer ikke. Tvert i mot har FKRA kjøpt ny tomt på Bryne sør, hvor planen er å bygge ny og større butikk.

Powered by Labrador CMS