Felleskjøpet med ny digital plattform

Lanserer fullversjonen av appen "Min Gård".

Publisert

Tirsdag kom Felleskjøpet med sin nye digitale plattform, "Min Gård". Den erstatter "Min side" og danner grunnlaget for en app på iPhone og Android. Det som tidligere var "Min side" er fortsatt å finne på samme sted, men med nytt navn.

Under messa Bedre Landbruk i fjor høst lanserte Felleskjøpet et pilotprosjekt med en betaversjon av appen. De fikk raskt 2000 brukere som, via appen, kunne bestille kraftfôr, se ordrestatus og holde oversikt på maskinene sine, både fra Felleskjøpet og andre forhandlere.

I den nye appen, "Min Gård mobil", kan du i tillegg til det som fantes i betaversjonen, også bestille alt fra plantekultur, delesalg og timebestilling for levering av korn. Er det flere brukere på gården, kan det opprettes flere brukere på appen.

– Det er mange kunder som ønsker bedre og mer effektiv digital samhandling med Felleskjøpet, og på "Min side" handles det for over to milliarder årlig. Det viser at en digital plattform er framtida. Samtidig er det viktig å huske på at en gård drives ute, ikke inne foran PC-skjermen. Derfor er all funksjonalitet nå tilgjengelig på mobil, sier direktør for landbruk, Trond Fidje.

Har du tidligere brukt "Min side" er innloggingen den samme på "Min gård", både på nett og mobil. Er du ny, kan du opprette bruker på begge plattformer.

Powered by Labrador CMS