Ole Jakob Rustad, produktsjef for Massey Ferguson i Eikmaskin (t.v), Jørgen Thingelstad, salg- og markedssjef Sisu, og Ole Jørgen Baarlid, produktsjef for høstemaskiner i Eikmaskin (t.h).

Sisu og Weckman inn hos Eik

Eikmaskin og Sisu Produkter har inngått en samarbeidsavtale.

Publisert

Eikmaskin tetter med det gapet på tilhengersiden etter at det ble klart at Junkkari skulle legge ned produksjonen av tilhengere. Salget har naturlig nok sunket en del de siste par årene da Eiksenteret kun skulle selge tom lageret. Med Weckman på laget har nå Eiksentrene en volumhenger å selge igjen.

Det nye samarbeidet betyr at Eiksentrene nå forhandler de to mest solgte tilhengermerkene i landet, Foss-Eik og Weckman.

Får inn flere produkter

Men det er ikke bare hengere samarbeidet gjelder. Også mindre redskap fra Sami og Fransgård til kompakttraktorer, eller såkalte parktraktorer, skal nå bli å finne hos Eiksenteret.

– Vi har jobbet med Sisu en god stund og er glade for å ha fått på plass en avtale om salg av disse produktene gjennom vårt forhandlernett. Sisu har levert kvalitetsprodukter og er velkjente for den norske bonden og entreprenøren, forteller produktsjef Ole Jørgen Baarlid hos Eikmaskin.

Flere titalls nye forhandlere

Også Sisu er naturlig nok fornøyde med å ha fått på plass en avtale som bringer produktene deres ut til en enda større kundekrets.

– Samarbeidsavtalen mellom de 47 Eiksenterne og Sisu gir kundene økt tilgang på gode merkevarer. Eiksenterenes gode dekning over hele landet gir Sisus redskapsportefølje større nedslagsfelt i det norske markedet, sier Jørgen Thingelstad i Sisu Produkter.

Powered by Labrador CMS