Hjelp

Her finner du noen tips og symbolforklaringen for debattforumet til gardsdrift.no. Skulle du ikke finne den informasjonen du leter etter her - så ikke nøl med å ta kontakt

Publisert

Innlegg:

Alle innlegg i diskusjonsforumet kan leses av alle brukere av gardsdrift.no. Slik at du har mulighet til å dele dine tanker, ideer og ytringer med hele bransjen.

Alle kan poste sine innlegg på våre sider. For å slippe å skrive inn bekreftelseskoden for hvert innlegg kan du registrere deg som bruker. Du behøver ikke oppgi navn, kun kallenavn og epost, men er i alle tilfeller forpliktet til å følge våre retningslinjer.

Kopiere inn tekst:

Skriver du et lengre innlegg, eller ønsker å bruke litt tid på å sjekke det du skriver, kan det være et nyttig tips å skrive innlegget i et tekstbehandslingsprogram (word e.l.) og kopiere teksten over til innskrivingsruta i debattforumet etterpå. Vær klar over at all tekst blir behandlet som ren tekst, altså er her ikke muligheter for tekstformatering.

Problemer ved innskriving/innkopiering av tekst:

Av og til opplever våre brukere at kun deler av innlegget blir publisert. Typiske feil er at det er brukt tegn som vårt publiseringssystem ikke behandler.

Det mest vanlige problemtegnet er " , altså hermetegn. Også spesialtegn som symbolet for pi fører til at all påfølgende tekst slettes ved publisering.

Tegn av typen ,.-;:_*+?=)(/%! er etter vår erfaring uproblematiske. Det samme gjelder alle bokstaver og ordinære tall. Har du problemer med at kun deler av innlegget lar seg publisere, meld ifra til oss!

Registere deg som bruker:

Alt du trenger å gjøre for å registrere deg som bruker er å klikke på Register deg i toppmenyen på forumet. Her skriver du inn brukernavn og epostadresse - og du vil få tilsendt passordet til epostadressen du oppgir. Du kan endre passordet når du vil etter første innlogging.

Finne frem i debattsidene

På forsiden av debattsidene finner du alltid de siste 10 innleggene som er skrevet, og de ulike hovedkategoriene i forumet.

Ved å klikke på hovedtema kommer de til en liste over ulike temaer som diskuteres i denne gruppen. Klikker du deg videre her kan du lese de ulike innleggene som er lagt inn og enkelt komme med dine innspill ved hjelp av "Nytt svar" knappen.

Starte et nytt tema

For å starte et nytt tema må dette gjøres innen de kategoriene som er satt opp - her klikker du enkelt på "Nytt tema" for å starte en ny diskusjon.

God debatt!

Her kan lese mer om debattforumet vårt.

Powered by Labrador CMS