Danish Agro med Bogballe

Danish Agro har inngått import-avtale med Bogballe, som dermed slår følge med Claas fra Läntmannen Maskin til Danish Agro.

Publisert Sist oppdatert

Danish Agro med datterselskapet Norwegian Agro overtar importen av kunstgjødselsprederne fra Bogballe fra 1. oktober 2016.

– Bogballes program av kunstgjødselspredere passer godt til vårt øvrige produktprogram og produktene fra Claas. Vi er overbeviste om at kvalitet og presisjon alltid har en plass i markedet, og tror på suksess med både nye og gamle kunder. Vi har allerede et sterkt team i Norge, som kjenner produktene godt, sier Jens Skifter til Bedre Gardsdrift.

Michael Lond, salgsansvarlig for Norge hos Bogballe, forteller at de ser på Norwegian Agro som en sterk aktør på det norske markedet, og at de har spredere som passer markedet både når det gjelder størrelser, men også teknologi. Han peker særlig på en stadig økende satsing i bruk av GPS ved spredning.

Danish Agro har tidligere antydet at de ønsker å tilby redskaper som supplerer Claas. Det er derfor all grunn til å anta at Bogballe får følge av flere leverandører etterhvert.