Case IH Versum

Case IH lanserte nylig Versum-serien, som består av fire modeller fra 100 til 130 hk med trinnløs transmisjon.

Publisert Sist oppdatert

Case IH Versum CVXDrive plasserer seg mellom Luxxum og Maxxum. Den består av fire modeller, Versum 100 CVXDrive, Versum 110 CVXDrive, Versum 120 CVXDrive and Versum 130 CVXDrive. Her gjenspeiler modellnavnene den nominelle motoreffekten ved 2200 o/min.

Steg 5-motorer
Versum-serien er ment som en velutstyrt og smidig traktor med trinnløs transmisjon i det populære effekt-segmentet over 100 hk. Motorene er fra FPT, har fire sylindre, et volum på 4,5 liter og tilfredsstiller utslippskravene til Steg 5. Også denne modell-serien har fått CNHs eksosrensesystem HI-eSCR2, som er et kompakt bygd «alt-i-ett»-system og som også er vedlikeholdsfritt.

CVXDrive
Case IHs trinnløse transmisjon CVXDrive har dobbel-kløtsj for å bytte mellom de to gruppegirene. CNH lover derfor at girskiftet også her er sømløst uten momentavbrudd, og at maks hastighet på 40 km/t nås ved redusert motorturtall. Transmisjonen sørger også for å holde traktoren i ro, uten at du trenger å trå på bremsepedalen, hvis du stopper i bakker, eller fikler med frontlasteren.

Integrert fronthydraulikk
Versum kan leveres med integrert fronthydraulikk med kategori 2 eller 3. Kraftuttakshastigheten framme er 1000, mens bak er det 540/540E eller 1000, eller 540E/1000 eller 1000E. Den kan også fås med veiavhengig kraftuttakshastighet. Hydraulikkpumpa er lastkjennende, og den kan levere maks 110 l/min. Du kan velge mellom elektronisk- eller mekanisk betjente hydraulikkuttak, eller en kombinasjon.

Lik hytte som de større
Hytta er lik den du er kjent med fra større Case IH-modeller med samme armlene, kjørespak og terminal.

AFS Connect og MyCaseIH
Case IH presenterte nylig AFS Connect, en nettportal som blant annet inneholder MyCaseIH, som er en skybasert web-tjeneste for håndtering av dokumentasjon, der du kan laste opp, få oversikt over, analysere og dele maskin- og avlingsdata med eksempelvis mekanikere og rådgivere. I tillegg skal den by på instruksjonsbøker, delekataloger, andre tekniske publikasjoner, tekniske maskin-spesifikasjoner, produktvideoer og servicehistorikk. Tjenesten er foreløpig bare på demo-stadiet, og derfor ikke tilgjengelig, men lanseringen skal skje senere i år. I den samme pakka skal det også lanseres en app som også heter AFS Connect. Denne gir tilgang til maskindata for flåtestyring.