Bjørn Rygg har sikret seg nok et norsk firma.
Bjørn Rygg har sikret seg nok et norsk firma.

BRI kjøper Reime Produkter

BR Industrier kjøper Reime Produkter og sikrer dermed videre drift i lokalene på Nærbø.

Publisert

Torsdag forrige uke ble det kjent at Reime Produkter hadde meldt oppbud. De siste dagene har det foregått en prosess der flere investorer har vist interesse for den tradisjonsrike redskapsprodusenten på Jæren

Ny norsk eier

I dag er det blitt kjent at den nye eieren er BR Industrier. Selskapet eier allerede gjødselvognprodusenten Landbruk og Maskin, som også ligger på Jæren.

Bjørn Rygg, som står bak BR Industrier, har de senere årene vist stor interesse for landbruket.

Flere bein å stå på

De siste årene har Reime Produkter tatt på seg oppdrag for industrien i tillegg til den landbruksrelaterte produksjonen. Reime har god kompetanse på stålrør og galvanisering og har sysselsatt rundt tretti ansatte i produksjon og salg. Flere av de andre selskapene i BR Industrier driver også med overflatebehandling.

Vegen videre

I følge melding fra BRI vil de ansatte være i drift som vanlig allerede i morgen. Det nye selskapet får navnet Reime & Co AS.

– Vi har som mål å sikre så mange arbeidsplasser som mulig. Målet nå er å skape vekst, godt humør og tro på framtiden. De mer langsiktige, strategiske planene for bedriften trenger vi litt tid på å få på plass, sier konsernsjef Bjørn Rygg i BR Industrier.

Hva som blir med videre av produkter er dermed litt usikkert. Hvem som skal selge Reime framover blir også spennende å se. I dag er det A-K maskiner som selger gjødselvognene og Reime Landteknikk som selger fjøsinnredning fra Reime.

Powered by Labrador CMS