Moni WorldWide overtar som importør i Norge allerede 1. november i år.

Moni tar over Deutz-Fahr allerede fra november

Opprinnelig skule Moni Worldwide ta over som importør av Deutz-Fahr i Norge fra januar 2025. Nå er dette framskyndet.

Publisert

Ryktene har gått om at partene har ønsket å framskynde overgangen et par måneder for å kunne bruke Agroteknikk i november til å markedsføre de nye konstellasjonene der. Nå bekrefter altså pressemeldingen fra SDF som redaksjonen har mottatt i dag at Moni Worldwide overtar distribusjonen av Deutz-Fahr i Norge fra 1. november 2024.

Uoffisiell dobbelimport 

Nyheten om at Moni overtar etter HCP Norge som importør ble sluppet i midten av juni i år. Da het det at de skulle ta over ved nyttår. 

Da nyheten kom, hadde spekulasjonene allerede gått en stund om mulige endringer, ettersom Traktor og Landbruk hadde begynt å importere Deutz-Fahr traktorer uten å være offisiell Deutz-Fahr-importør. De hadde en stor Deutz-Fahr-stand allerede på Agrovisjon i 2022.

HCP + CNH

Noen uker etter at nyheten om Moni var ute ble det klart at HCP Norge fortsetter videre som traktorforandler av andre merker. Da kom nemlig nyheten om at HCP skal importere traktorer fra CNH. 

Også der hadde noen tenkt tanken om en mulig endring, og Bedre Gardsdrift stilte spørsmålet alle lurte på da tidligere New Holland-mann Hans Aamold gikk til HCP i fjor.

Powered by Labrador CMS