Brannvarsling

SISTE SJANS TIL Å SI DIN MENING! Nå kan du dele dine erfaringer fra brannvarslingsanlegg med andre lesere av Bedre Gardsdrift.

Publisert Sist oppdatert

I debattforumet her på gardsdrift.no har brannvarslingsanlegg blitt hyppig diskutert gjennom flere år. Mange lurer på hvilke anlegg de skal velge, og spør etter erfaringer fra anlegg levert av forskjellige leverandører.

I mange av trådene er diskusjoner om service, servicekostnad og feilmeldinger/feilalarmer gjengangere. Noen hevder at montøren må ta mye av skylda for ustabile anlegg, mens andre skriver om overfølsomme detektorer og sensorer som gir trøbbel.

Bedre Gardsdrift tar diskusjoner om brannsikring på alvor, så nå er tiden inne for en brukerundersøkelse som omhandler brannvarslingsanlegg. Vi vil gjerne dele dine erfaringer, hva fungerer bra og hva kunne vært bedre på ditt brannvarslingsanlegg? Husk at dine svar og kommentarer er nyttig lesing for andre!

Scroll nedover, og svar på spørsmålene i skjemaet nederst i denne saken. Svarene behandles anonymt, men vi vil at du oppgir navn, adresse og telefonnummer slik at vi eventuelt kan kontakte deg for utfyllende informasjon. Alle som oppgir fullt navn og adresse er med i trekningen om Bedre Gardsdrifts eksklusive Leathermankniv og 4 x 5 flaxlodd.

Enten du lurer på andres erfaringer med bestemte produkter, eller du vil få bekreftet at dine erfaringer er de samme som det andre opplever, finner du svarene i Bedre Gardsdrifts brukerundersøkelser. Svar og resultater er forbeholdt bladet. Hvis du ikke allerede er abonnent, kan du følge denne linken for å sikre deg jordnært og nyttig lesetoff fordelt på 10 utgaver i året.