L-line fås fra 500-2050 liter
L-line fås fra 500-2050 liter

Fornyer L-line sprederne

Bogballe L-line sentrifugalsprederne arver teknologi fra M-line sprederne.

Publisert

De nye L-line sentrifugalsprederne har opptil 24 meter arbeidsbredde. Sprederserien besår av fire modeller, L 15 Base, L 15 Plus, L 20 Plus og L20W Plus. Bunnutløpet har tre forskjellige innstillinger, mikro, minimum og standard, avhengig av materiale som skal spres. Dette skal sørge for presis dosering. Mikro-utløpet klarer mengder helt ned i 0,3 kg/daa og maksimal mengde er 370 kg i minuttet.

Sprederen er tilgjengelig med fullautomatisk seksjonskontroll og en komplett GPS-løsning. Systemet styres via et Android-nettbrett og kan flyttes og brukes på traktorer som ikke er utstyrt med GPS fra før. In-center spredesystemet sprer i en 180 grader sirkel bak sprederen og bidrar til fire overlappinger.

L-line sprederne er tilgjengelig både med ut uten vektsensorer. Beholderstørrelsen er fra 500-2050 liter, og arbeidsbredden er fra 10-24 meter. På spredere med veiesensorer kan kunde velge mellom Bogballe sin egen Calibrator-terminal eller Isobus Controller. Nyhetene blir vist for første gang under årets Agritechnica i november.

Powered by Labrador CMS