Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Send oss e-postadressen - bli med i trekning av iPad

Bedre Gardsdrift skal etter hvert legge både blad og maskinleieprislista på nett, men for å få tilgang må du være abonnement og ha sendt oss e-postadressen din.

Publisert

Abonnenter av Bedre Gardsdrift vil snart få tilgang til bladet på nett. Da vil vi ikke bare publisere tester og reportasjer fra bladet, men du vil også ha maskinleieprislista for hånden overalt hvor du har med deg smarttelefon eller nettbrett.

Og sender du som er abonnent oss e-postadressen din nå (se skjema under artikkelen), er du mer i trekning av nettopp et nettbrett, nærmere bestemt en iPad.

Bli abonnent i dag

I tillegg kommer vi til å legge ut hele arkivet, helt tilbake fra den gangen vi het K.K. Heje driftsteknikk i mars 1981. Dette er en gullgruve for alle som er interessert i traktorhistorie og utviklingen innen landbruksteknikk. Her er det mye å kose seg med for den som liker å nerde om slikt.

Alt dette vil selvsagt være forbeholdt abonnentene våre, og for å kunne gi deg tilgang når systemet er oppe og går, trenger vi e-posten din.

Bli abonnent i dag

Vi har allerede e-poster til noen tusen abonnenter som har oppgitt denne ved tegning av abonnement, men hvis du er i tvil om e-posten din er registrert, anbefaler vi at du fyller ut skjemaet nedenfor og sender det inn i dag. Da er det klart når løsningen er oppe og går. Tidspunktet for dette er ikke helt klart ennå, men vi antar det vil bli i løpet av året.

Powered by Labrador CMS