Framside nr 8 best likt

BG 8/02 har fjorårets beste framside. Traktorer og maskiner er mest populært, men framsida med apetittfôrvogna kommer på andreplass.

Publisert

Leserne av gardsdrift.no har talt: Fjorårets beste framside er traktoren og direktesåmaskina på BG nr. 8. Leserne kommenterer at framsida viser hva de forventer å finne i bladet. Dessuten har nok McCormicks fanklubb bidratt med sine stemmer.

Kua med apetittfôrvogn på BG nr. 2 får andreplassen. Her treffer vi tydeligvis hverdagen til mange mjølkeprodusenter. Framsida viser hva vi driver med og drømmer om hver dag, skriver flere.

Tredjeplassen er delt mellom BG 6 og BG 7, med eksakt like mange stemmer. Førstnevnte får ros for å være et godt fotografi, mens BG 7 hedres fordi den viser hvor langt elektronikken er kommet i landbruket, nemlig helt ut i åkeren.

Blant våre mange innsendere, har vi trukket Jan Erik Vigdal fra Gaupne i indre Sogn og Olav Hjetland Bringedal på Voss Jordbruksskule som vinnere.

Vil du prøve å vinne et krus, kan du sjekke den nye konkurransen. Der har vi krysset fire brukte traktorer, og håper at du klarer å skille dem fra hverandre. Konkurransen finner du her.