Akershus Traktor skal selge Lely

Akershus Traktor skal fra 1. oktober selge Lely grasutstyr.

Publisert

Med Lely grasmaskiner får Akershus Traktor en komplett linje med slåmaskiner, river og presser. Avtalen er en ren forhandleravtale der Akershus Traktor blir en ren forhandler med Lely Nordic som importør som i dag.

- Vi er glade for å starte et samarbeid med Lely som komplementerer vårt produktprogram med premium grasmaskiner, sier Ole Hveem, daglig leder i Akershus Traktor.

Akershus Traktor har i dag 10 avdelinger i Troms, Verdal, Fosen, Stjørdal, Klett, Vinstra, Hamar, Hønefoss, Mjøndalen og Jessheim. Salgssjef Rune Andreas Hegg i Lely Nordic er tilfreds med avtalen og mener den vil gi et betydelig økt salg. Samtidig påpeker han han avtalen også har en bismak, all den tid flere av dagens forhandlere blir oppsagt.

Bedre Gardsdrift traff Akershus traktor-gjengen på Borgeby, hvor de hadde en enkel produktgjennomgang av Lelys produkter. På spørsmål om de ikke var pålagt å selge Fellas graslinje, i Fendt-farger, var svaret at de har fått godkjenning av Agco til å finne en alternativ graslinje som også inkluderer presser.