En av messehallene under Agroteknikk 2021 fotografert før publikum inntok messa.
Rett før dørene ble åpnet til Agroteknikk 2021 i Lillestrøm - om en måned braker det løs igjen!

Vi har trukket 10 nye vinnere av billetter til Agroteknikk

Har du svart på spørsmål om messetriangel eller Innovasjonspris? Da er du kanskje blant vinnerne.

Publisert

Bedre Gardsdrift har en rekke gratisbilletter til Agroteknikk som vi ønsker å dele ut til leserne. Vi har derfor satt i gang noen konkurranser her på gardsdrift.no der du kan vinne to dagsbilletter til messa i november. Nå er de første vinnerne trukket ut.

Messekunnskap førte til billletter

Før forrige helg stilte vi spørsmål om messetriangelet som Agroteknikk er en del av. Vi ville vite navnet på de to andre messene. Riktig svar er Agrovisjon, som holdes i Stavanger, og Agrisjå, som foregår i Trøndelag. Sammen med Agroteknikk blir disse tre messene avhold hvert tredje år hver. 

Mange av dere visste dette. Det var likevel ett feil svar som gikk igjen hos en del av dere, og det var Dyrsku'n. Dyrsku'n er riktignok Norges største landbruksmesse, men den blir avholdt årlig og er dermed ikke en del av det vi kaller messetriangelet.

Blant de som svarte riktig, har vi trukket ut fem vinnere som alle får to dagsbilletter hver til Agroteknikk:

  • Jørgen Juul Thomassen 
  • Nils Einar Kleveland 
  • Andreas Ulstad 
  • Bjørn Torstein Arnes 
  • Øystein Edvard Grimstad

Innovasjonsprisen ga flere vinnere

Vi har også stilt spørsmål om hvem som vant Innovasjonsprisen. Denne har blitt delt ut kun én gang, i 2021, men til gjengjeld var det tre vinnere det året. Riktig svar er AutoAgri, Fjøssystemer og Sulerud AS/familien Romsaas.

Denne var kanskje litt vanskeligere, men de fleste svar finner du nok i arkivet her på gardsdrift.no eller med et lite søk på google. Og noen av dere hadde klart å finne riktig svar. Vi har trukket fem vinnere også her:

  • Jon Nesheim
  • Erik Aarhus
  • Otto Fredrik Sund
  • Terje Haraldstad
  • Per Ivar Gjelstad

Vant du?

Da vil du høre fra oss via e-post litt nærmere datoen for messa, som er 14. 17. november. Billettene blir nemlig sendt ut digitalt når de er klare fra Agroteknikk. Du kan velge om du vil ta med deg en person til messen en av dagene, eller om du vil bruke dem selv over to dager.

Og hvis du ikke var blant de som vant, så fortvil ikke. Det kommer flere muligheter om kort tid. Følg med her på gardsdrift.no framover, så får du med deg når vi legger ut neste konkurranse.

Powered by Labrador CMS