John Deere 4066R
John Deere 4066R

John Deere 3R og 4R

John Deere 3020 og 4020 utgår. Inn kommer 3R og 4R.

Publisert

John Deere 4066R

3R og 4R består av fem modeller med effekt fra 33 til 66 hk. Motorene har tre og fire sylindre og er produsert av Yanmar.

Traktorene har John Deeres automatiske eHydro transmisjon, der en tre trinns elektronisk hydrostat betjenes ved med separate pedaler for drift forover og bakover. Transmisjonen har også tre funksjoner for maksimal ytelse av traktor ved forskjellige driftsoppgaver:

• LoadMatch justerer automatisk traktorens hastighet til motorbelastning for maksimal ytelse uten å kvele motoren, noe som er nyttig når du flytter tung last eller klippe tykt gras.

• Hurtig justerende MotionMatch, justerer kraft fra fremdrift til hydraulikk funksjoner umiddelbart. Ideell for frontlasterarbeid.

• Speedmatch gjør at føreren kan forhåndsinnstille en maksimal hastighet når pedalen er helt inne, noe som er spesielt nyttig når du bruker bakmonterte redskaper.

Førerhytte er standard på 4R og ekstrautstyr på 3R. Støynivået oppgis til 79dB (A). Det nyutviklede førerhuset har blitt utformet for å gi god sikt i alle retninger høy førerkomfort og kan utstyres med luftfjæring på sete, aircondition og varmeapparat.

En standard joystick-kontroll er også tilgjengelig for å betjene frontlaster eller frontløft. De to lasterne, H165 (3R) og H180 (4R), er lette å koble av og på, og har maksimal løftekapasiteter på 964 eller 1263kg og løftehøyder på 2,6 eller 2,8 meter. traktorens trepunkt løfter 1148 eller 1420 kilo og maksimal slepekapasitet er 4000 eller 5000 kg for henholdsvis 3R og 4R Series.

3R er utstyrt med bak-og midtmontert kraftuttak som standard. Velger du å utstyre traktoren med John Deere Autoconnect drive rotorklipper, kobles klippeaggregatet automatisk når du kjører traktoren over klippeaggregatet, og kobler automatisk fra ved rygging over klippeaggregatet, uten at føreren må forlate førersetet.

For enklere redskapskopling er 4R utstyrt med John Deeres «Hitch Assist-system». Det gjør det mulig å flytte traktoren bakover og fremover på en maksimal hastighet på 12 mm / sekund og heve eller senke 3 pkt. etter behov via utvendige knapper.

Via knapper på baksjermen kan du flytte traktoren forover og bakover.