Aktiv Veidrift Valtra N103
Aktiv Veidrift Valtra N103

Fem traktorer i en leveranse

Entreprenørfirmaet Aktiv Veidrift i Drammen har utvidet maskinparken med fem traktorer i én leveranse.

Publisert

Aktiv Vedrifts daglig leder Pål Ask i gul jakke sammen med sine stolte sjåfører og Tor Jon Garberg, salgssjef Valtra i Lantmännen Maskin, Thor Egil Østengen, salgssjef Akershus Traktor, Svend Røyne, avd. leder Mjøndalen og selger Olav Fagerås, Mjøndalen. Alle foto: Mona Mortensen/Lantmännen Maskin.

Aktiv Veidrift driver med alt fra graving, asfaltering, brøyting og veivedlikehold i hele Drammens-området. Entrepenøren har nå fornyet avtale om brøyting i Drammen kommune for fem nye år. Dermed var det på sin plass å skaffe nytt utstyr.

Aktiv Veidrift kjøpte sin sin første traktor, en Valtra T191, av Olav Fagerås i Akershus Traktor avd. Mjøndalen i 2007. Serviceapparatet er det aller viktigste for Aktiv Veidrift, og Akershus Traktor har tydeligvis levert varene, for entreprenøren har blitt en fast kunde siden, og de fem nye traktorene er også levert av Akershus Traktor.

De fem traktorene er utstyrt med skjær framme og fres eller sandstrøer bak.

Leveransen omfatter fire Valtra N103 med 111 hk og en Claas Elios 220 med 88 hk. Alle traktorene er utstyrt med Holms v og brøyteskjær snøfres. Leveransen omfatter dessuten 10 Tokvam sandstrøere. Alle traktorene er lakkert i samme blåfarge. Claasen er kun 180 cm brei og skal brukes for brøyting av gangveier. For å sikre eierskap til vedlikehold av traktorene, vil disse bli kjørt av faste sjåfører.

Leveransen inkluderer 10 sandstrøere fra Tokvam.

Den smale blå Claasen skal brukes til rydding av gangstier.