Lindalen-smilende

Ny maskinsjef på plass hos Felleskjøpet Agri

Roar Lindalen overtok stillingen som divisjonsjef maskin i Felleskjøpet Agri 6. januar. Han håper å bidra med nye impulser.

Publisert

Roar Lindalen er ny maskinsjef i Felleskjøpet.

Lindalen kommer fra Skanska Norge, hvor han har vært regionsjef maskin for industri, bro og marine. Han har også vært innom ettermarkedet for personbil.

Startet som lanbruksmekanikerHan er likevel ikke helt fremmede for landbruket, og startet karrieren som landbruksmaskinmekaniker. Mye har riktignok forandret seg på de tjue åra som er gått siden da, og Lindalen er den første til å innrømme at det er mye nytt å sette seg inn i når han nå skal ha ansvaret for maskindivisjonen hos Felleskjøpet.

– Det vil nok ta litt tid før alt er på plass, men jeg er heldig som har med meg en rekke dyktige folk, sier Lindalen.

Ikke uventet har han som mål å beholde posisjonen som markedsleder på traktor, og ambisjonen er å øke markedsandelen i flere segmenter.

Nye impulserSelv om Lindalen kommer fra en stilling utenfor landbruket, ser han ikke det som noen ulempe, snarere tvert imot.

– Mange flytter rundt innad i systemet i her, uten at det nødvendigvis fører til noen fornying. Ettersom jeg kommer utenfra, tror jeg at jeg kan bidra med at det kommer nye impulser og litt andre måter å tenke på, sier han.

Lindalen tar over stillingen etter Christian Rafn Schmidt, som er blitt ny adm. dir for Lantmännen Maskin AS.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS