Danfoil sprøyte.

Danfoil starter direktesalg

Danfoil innfører direktesalg for sine sprøyter i Norge, og etablerer delelager og sentralt servicepunkt i Grue, Hedmark.

Publisert

Danfoil vil øke salget i Norge ved å innføre direktesalg. De danske sprøytene har fram til dag blitt importert av Aase Landbruk, som fortsetter som forhandler og servicepunkt for Vestlandet. 

Vil tettere på kunden

En av årsakene til at Danfoil dropper importørleddet, er å spare penger. I tillegg ønsker Danfoil tettere bånd mellom kunde og fabrikk.

– Åkersprøyter er et komplisert nisjeprodukt, som i et krevende marked krever direkte involvering fra fabrikken og spesialister som kan ivareta service og reservedelshandtering. Med direkte kontakt, både innen service og salg, vil det bli tettere kontakt mellom bruker og oss. Det er noe brukerne vil ha fordel av, sier salgsansvarlig for Norge, Søren Christensen.

Vann og kjemikalier separat

Danfoils serviceansvarlige i Norge er Geir Arne Skyrud. Han har lang erfaring med åkersprøyter i Felleskjøpet.

Danfoil vil i løpet av våren og sommeren arrangere flere demonstrasjoner, der de blant annet vil vise deres injeksjonssystem der kjemikalier og vann oppbevares separat på sprøyta. Løsningen innebærer at sprøyta alltid har rent vann i hovedtanken.

Powered by Labrador CMS