Farmorama Line Mari 2

Line Mari best på Farmorama

Line Mari Ryvoll fra Klepp Stasjon gikk helt til topps i vårt uhøytidelige Norgesmesterskap i Farmorama på Agroteknikk. Premien var en iPad, med konkurranseversjonen av Farmorama installert.

Publisert

Line Mari Ryvoll fikk flest poeng på Agroteknikk, og ble premiert med iPad.

En helt ny og ukjent bane var laget for anledningen, slik at det ikke var mulig å trene på forhånd. Og ikke helt tilfeldig hadde banen fått navnet Agroteknikk. Mens banen var gitt, fikk deltakerne velge mellom Claas, Valtra, Massey-Ferguson, Fendt, Case IH og New Holland.

– Jeg har spilt mye spill tidligere, men dette var første gang jeg prøvde Farmorama. Jeg fulgte nøye med da venninna mi spilte før meg, sier Line Mari, som valgte Fendt som sin konkurransetraktor.

Konkurransen var åpen for alle, og med noen unntak var poengsummen omvendt proporsjonal med alderen. Hemmeligheten for å sanke mange poeng er å tilpasse farten, slik at traktoren klarer å plukke med seg flest dieselkanner og bonuspoeng. Du kommer fort i mål med å holde full gass hele veien, men du blir ingen vinner.

Den 22 år gamle regnskapsføreren ledet med et par tiendels poeng da hun reiste fra Agroteknikk, og ble rimelig overrasket da Bedre Gardsdrifts redaktør troppet opp i lunsjrommet hos Klepp Rekneskapslag for å overrekke premien.

I tillegg til hovedpremien har vi trukket ut tre deltakere som får hver sin minilommelykt i posten: Ola Maurtvedt, Mysen, Sverre Valland Steine, Norheimsun og Rasmus Hemma, Brøttum.

Har du ikke spillet, kan du laste det ned på iTunes og Google Play. Nylig passerte spillet 10 000 nedlastninger!

Powered by Labrador CMS