Deutz-fahr 7250 1

Deutz-Fahr ble årets traktor

Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV er kåret til årets traktor 2013, og vinner også prisen for beste design.

Publisert

Tractor of the year 2013

Dette er første gang Deutz-Fahr tildeles tittelen Tractor of the year. De var imildertid de aller første som fikk prisen for beste design, da kåringen startet i 1998. Designet på Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV er signert et av Italias mest kjente designbyråer, Giugiaro design. Deutz-Fahr og Giugiaro design er nok derfor ekstra tilfreds med også å få prisen for beste design.

Du kan laste ned vår omtale av årets vinner som PDF her.

Bedre Gardsdrifts lesere vil ha John Deere

Mens Deutz-Fahr gikk seierende ut av den offesielle kåringa, vant John Deere her hjemme. 28 prosent av dem som har stemt i Bedre Gardsdrift leserkåring valgte John Deere 6210R. På de to neste plassene følger Massey Ferguson 7626 Dyna-6 og Valtra N163 med henholdsvis 21 og 19 prosent. Deretter følger New Holland T5.115, Case IH Farmall 115U pro, Deutz-Fahr Agrotron TTV 720 og Claas Axion 950 på sisteplass.

"

Årets finaleheat

Merkelojale leserstemmer

Rekkefølgen på leserkåringa er nesten identisk med rekkefølgen på registreringsstatistikken. Eneste unntaket er Valtra og New Holland som har byttet plass. Det forteller oss at vår leserjury ikke er spesielt objektiv, men stemmer på sitt merke. Med et slikt utgangspunkt drister vi oss til å hevde at det greit at det ikke er leserne som kårer Årets traktor.

"

Bedre Gardsdrifts leserkåring avslører at våre lesere stemmer med hjertet.

Objektiv jury

Mens våre lesere tydeligvis stemmer med hjertet, har juryen i Tractor of the year helt andre kriterier for å gjøre sitt valg. Bedre Gardsdrift er Norges representant i juryen. Når samtlige finalister er vurdert, gir vi hver enkelt traktor poeng fra 1 -7 for motor, transmisjon, elektronikk, hydraulikk, førerkomfort, innovative løsninger, tilleggsutstyr og design. I tillegg vektlegges pris-effekt.

Når de 22 jurymedlemme har gitt sine stemmer, summeres poengene og vi har en vinner. Og i år ble det Deutz-Fahr. Vi gratulerer!

"
Powered by Labrador CMS