MF og Trelleborg

Trelleborg sponser Tractor of the year

Tractor of the year har fått sin første sponsor. Avtalen med Trelleborg innebærer at Tractor of the year får egen stand på Sima.

Publisert

MF er en av produsentene som samarbeider med Trelleborg.

Tractor of the year ble lansert i 1998 av det italienske bladet Trattori. I dag er 21 ledende fagblad representert i juryen, og kun ett blad for hver land. Norges representant i juryen er Bedre Gardsdrift.

Tractor of the year har så langt blitt drevet på dugnad, der italienske Trattori og delvis tyske Lohnunternehmen har hatt et særskilt ansvar. Trattori står for den daglige driften og prisutdelingen på Eima, mens Lohnunternemer er ansvarlige for utdelingen på Agritechnica.

- Valget av Trelleborg som offisiell sponsor skyldes blandt annet at dekkprodusenten har en nøkkelrolle i landbruksmaskinbransjen, og har et nært samarbeid med mange av traktorprodusentene, sier Stefano Agnelli, redaktør i Trattori.

Trelleborg Wheel Systems på sin sin side, mener at Tractor of the year er landbruksmaskinbransjens svar på Oscar-utdelingen, og er stolte av å kunne assosieres med Tractor of the year.

De 21 jurymedlemmene, inkludert Bedre Gardsdrift, har nå levert sine kandaidater til årets finale. Hvilke traktorer som kommer i finalen, kan du lese om på gardsdrfit.no og i BG 6. Årets vinnere i åpen klasse, spesialtraktorer og beste design, blir offentliggort på Eima i Bologna 7. november.

"
Powered by Labrador CMS