
Dypdykk for biffprodusenter
Første modul av Biffakademiet arrangeres på Hamar 14-15. november og i Stjørdal 21-22. november. Utdanningen skal gi produsenter innen spesialisert kjøttproduksjon mer kjøtt på beina.
Foto: Colourbox.com

Utdanningstilbudet består av i alt fire frittstående kurs, og er et samarbeid mellom Tyr og Nortura. Høyt faglig nivå skal friste erfarne kjøttprodusenter til et dypdykk i eget fagfeltet. Hele utdanningen gjennomføres på to år.
I samarbeid med Høgskolen i Nord-Trøndelag kan kursdeltakerne få 15 studiepoeng ved å gjennomføre alle modulene i biffakademiet. Deltakerne må ha godkjent studiekompetanse eller realkunnskap (over 25 år). I tillegg til å gjennomføre kursmodulene, skal det utarbeides to prosjektoppgaver og kandidaten må bestå en eksamen til slutt. Dette skriver de i sin pressemelding.
Første modul:
14-15. november på Rica Hotell i Hamar.
21-22. november på Rica Hell Hotell Værnes i Stjørdal.